PC

Kao što je Xbox obećao, Call of Duty igre stigle na GeForce Now

Serijal Call of Duty stigao je na Nvidia GeForce Now, ispunjavajući prethodno obećanje koje je dao Microsoft.

Microsoft je u februaru najavio desetogodišnje partnerstvo sa Nvidiom koje bi donelo Xbox PC igre na GeForce Now.

Dogovor je takođe uključivao obećanje da će igre Activision Blizzarda poput Call of Duty takođe biti objavljene na Nvidia cloud gaming usluzi, ukoliko se Microsoftova akvizicija Activision Blizzard grupe završi.

Iako je Microsoft kasnije najavio da će prodavati prava za cloud streaming za igre Activision Blizzard Ubisoftu ukoliko se akvizicija završi, rekao je da će se postojeći sporazumi sa streaming uslugama poput Nvidia GeForce Now i dalje poštovati.

GeForce Now je u avgustu dobio svoje prve Xbox igre, ispunjavajući prvi deo dogovora.

A sada, kada je Microsoft završio svoju akviziciju Activision Blizzarda, ispunjen je i drugi deo.

Call of Duty HQ je danas dodat na uslugu, uključujući Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3 i Call of Duty: Warzone. Pretplatnici na GeForce Now će moći da ih pokrenu sa bilo kog podržanog uređaja, sve dok su ih kupili na Steamu.

Igre Call of Duty su među 15 novih cloud naslova koji se ove nedelje dodaju na GeForce Now, uključujući Xbox naslove poput SteamWorld Build, Pillars of Eternity i Research and Destroy.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top