PlayStation 5

PS5 Tiny zvuči kao sjajna ideja za minimaliste

U nedavnom videu postavljenom na YouTube tech kanalu, Not From Concentrate, otkriveno je da PS5 Slim nije dovoljno mali – može biti mnogo, mnogo manji.

Zapravo, može biti napravljen vrlo malim, kako je dokazao ovaj prilagođeni model od ‘NFC’.

Tokom jedanaestak minuta, PlayStation 5 Tiny je prikazan u svom očaravajućem, malom ali moćnom sjaju.

Postoji tradicionalna staza koju dizajneri konzola prate, a obično uključuje lansiranje nečega ‘regularne veličine’, samo da bi se nakon dve ili tri godine pojavila tanja, smanjena verzija.

To se dogodilo sa gotovo svakom generacijom konzola od početka milenijuma, i nastavlja da bude način na koji stvari funkcionišu danas. Ali postoje neki koji izazivaju čak i te dizajnere najvišeg nivoa.

Postoje neki majstori tehničari koji žele da pomere granice ‘malog’, prevazilazeći koncept ‘tanjeg’ i prelazeći sve do područja ‘sitnog’.

Koristeći eksterni disk drajv, NFC je napravio najmanju PlayStation konzolu ikada, i zapravo je izgledala fantastično. Kao, želeli biste ovaj nivo fantastičnosti. Bila je tanka, elegantna, niskog profila, a čak je imala i ugrađeni punjač za vaše kontrolere.

Sa 3D štampačem i gomilom tehničkog znanja, NFC je konstruisao PS5 Tiny sa mnogim originalnim delovima konzole. Razumljivo, mnoge komponente su zamenjene, kao što su rešenja za hlađenje i napajanje, SSD, i naravno, disk drajv.

U videu, NFC je detaljno prikazao kako PS5 Tiny radi, otkrivajući jedinstvene, prilagođene funkcije koje su ugrađene u uređaj, poput sistema za kontrolu hlađenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top