PC

Fortnite je imao preko 100 miliona igrača u novembru

U potvrdi moći nostalgije, otkriveno je da je Fortnite tokom novembra privukao 100 miliona igrača, a sve to zahvaljujući uvođenju ‘OG’ Fortnitea.

To je bila velika poseta originalnoj mapi koja je pokrenula uspeh Fortnitea zasnovan na battle royale pre svih tih godina, i vratila desetine miliona igrača u igru.

Na primer, ako bi se Verdansk vratio u Warzone, široko se pretpostavlja da bi milioni igrača skočili u igru da bi je ponovo pokrenuli, uprkos tome što mape nema u naslovu već dve godine.

OG Fortnite bilo je monumentalni uspeh, gurajući igru na vrh streaming i gaming tabela širom sveta. Kada je OG Fortnite počeo, otkriveno je da je 44,7 miliona igrača pohrlilo u igru za jedan dan, obarajući prethodni rekord.

Sada je još jedan rekord srušen, i zabeleženo je da je 100 miliona igrača ušlo u igru tokom meseca.

Prošlo je šest godina od kada je Fortnite Battle Royale pokrenut kao platforma, i još uvek je dramatično moćna, to je sigurno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top