PC

OG Fortnite se vraća 2024. godine!

Fortnite nikada nije bio uspešniji nego kada je ponovo uveo OG mapu u igru.

U poslednjem mesecu, rekordi broja igrača su srušeni, a tokom oktobra, dok su se igrači ponovo upoznavali sa OG mapom, više od 100 miliona igrača je preplavilo igru.

Nedavno, Big Bang događaj igre je počeo, uvodeći Chapter 5, Season 1, i više od 12 miliona igrača se prijavilo da ga vidi, dovodeći servere do potpunog kolapsa. Međutim, igrači su bili razočarani kada su shvatili da će se oprostiti od Fortnite OG. Ali, prema Epic Games, to nije ‘zbogom’, već ‘vidimo se kasnije’.

Fortnite OG će se vratiti U kratkoj i jednostavnoj poruci objavljenoj na Twitteru, Epic Games je otkrio da je Fortnite OG ubačen u plan igre za 2024. godinu. Ovo je došlo kao rezultat toga što je Fortnite OG znatno premašio njihova očekivanja.

To je bilo monumentalnih nekoliko nedelja koje su dokazale da je Fortnite lako najpopularnija igra na svetu – možda ikada.

Tu se ne završava, jer Chapter 5, Season 1 obećava da će doneti mnogo novog sadržaja, posebno nove live-service igre koje nalaze svoj put u Fortnite ekosistem.

Videli smo da će biti dodata personalizacija oružja, i da su već planirani crossover događaji između Fortnite i franšiza kao što su Family Guy i Metal Gear Solid.

Dakle, ne bojte se. Fortnite OG će se vratiti 2024. godine, samo još ne znamo u kojem kapacitetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top