PC

Windows 12 navodno izlazi sredinom 2024. godine

Pojavile su se glasine da Microsoft priprema lansiranje Windows 12 u junu 2024. godine. Ova vest je izazvala uzbuđenje u tajvanskoj PC industriji, sa glavnim igračima kao što su Acer, Quanta, MSI i Gigabyte koji izražavaju optimizam o potencijalnim finansijskim koristima nove generacije PC-ja na bazi AI.

Dok članak Commercial Times pominje navodni datum izlaska, nisu uključene zvanične izjave izvršnih direktora industrije. Veruje se da je izvor informacija mogao biti nedavni komentari predsednika i izvršnog direktora Acer, Jason Chena i predsednika Quanta, Barry Lama.

U četvrtak su oba starija izvršna direktora prisustvovala izložbi medicinske tehnologije na Tajvanu u Tajpeju. Prema izveštajima, Chen je oprezno optimističan u vezi sa AI PC uređajima koji pomažu ubrzavanje poslovanja putem virtuelnog ciklusa, gde novi AI PC generiše novi razvoj AI aplikacija, koji treba moćniji AI PC, što će pomoći u stvaranju još boljih AI aplikacija. Barry Lam iz Quanta bio je optimističniji, naglašavajući planirani rast kompanije u tri segmenta: AI PC, AI server i AI automobilska elektronika. Prema Lamu, kada Microsoft sledećeg leta pokrene novu generaciju Windows operativnih sistema, AI računari će dolaziti jedan za drugim.

Prvi put smo čuli o novoj verziji Windowsa ranije ove godine kada smo videli da će Intel Meteor Lake-S podržati neobjavljeni Windows OS. Nedugo zatim, pojavili su se izveštaji o tome da Microsft razvija nove ARM procesore za Windows 12.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top