PC

Fortnite postaje metaverzum sa 3 nove igre

Ambicije Epic Games za Fortnite metaverse polako ali sigurno se ostvaruju, sa studiom koji je pretvorio ono što je nekada bila jednostavna battle royale igra u platformu sama po sebi. Kao deo zaključka Chapter 4 igre, Epic je najavio budućnost Fortnitea sa uvođenjem trkačkog moda, ritmičke igre i neverovatno ambiciozne saradnje sa LEGO-om.

Na svom blogu da bi najavili ove nove game modove, Epic Games je potpuno otkrio i detaljno opisao 3 potpuno nova ogranka za Battle Royale igru poznata kao ‘LEGO Fortnite’, ‘Rocket Racing’ i ‘Fortnite Festival’.

LEGO Fortnite je opisan kao “krajnja survival avantura i izrade sa LEGO”, uvodeći “prostrane, otvorene svetove gde se magija LEGO građenja i Fortnite sudaraju. Dizajniran za ljude svih uzrasta da uživaju zajedno, igra će podsticati kreativnost, eksperimentisanje i saradnju kroz igru.”

Rocket Racing će pak biti “supersonična arkadna trkačina gde igrači driftuju, lete i ubrzavaju sa prijateljima kroz stalno rastući izbor staza”. Razvijen od strane Psyonix, poznatog po Rocket League, ovaj novi mod nudi mnogo robustnije trkačko iskustvo u poređenju sa standardnim Fortnite kartingom viđenim širom BR mape.

Poslednji, ali svakako ne i najmanje važan je Fortnite Festival: “nova muzička igra gde igrači mogu svirati u bendu sa prijateljima ili nastupati solo na sceni sa hit muzikom svojih omiljenih umetnika”. Kao i sa Rocket Racing, ovu ritmičku igru razvija podružnica Epic Gamesa – Harmonix – najpoznatija po stvaranju Guitar Hero i Rocksmith, što znači da bi mehanika igre trebalo da bude solidna.

LEGO Fortnite će biti dostupan 7. decembra, sa Rocket Racing koji će uslediti već sledećeg dana, 8. decembra – a Fortnite Festival će zaokružiti stvari 9. decembra. Fortnite je do sada bio jedan od najdinamičnijih live-service naslova, ali sa ovim predstojećim ažuriranjem, čini se da Epic Games konačno otvara kapije metaverzuma, uvodeći potencijalno beskrajne mogućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top