PC

Imamo GTA 6 trejler – ženski protagonista i izlazi 2025. godine

Konačno se i to desilo, i to ranije nego što nam je Rockstar zvanično najavio. Ubrzo nakon što je GTA 6 trejler procureo u javnost Rockstar je usijao internet zvaničnom objavom.

Još u prvih par sekundi stvari su bile jasne, raniji navodi da ćemo imati ženskog protagonistu su tačni, a desiće se i to da se vraćamo u svima omiljeni Vice City. Igraćemo kao Lucia, ali to neće biti sve jer se radi o dvojcu u Bonnie i Clyde fazonu.

Trejler je ništa kratko od spektakularnog, verovatno ono o čemu su GTA fanovi sanjali proteklih 12 godina, odnosno otkako je GTA 5 ugledao svelost dana 2013. godine. Trejler se sastoji od mešovitih scena sinematika i gejmpleja, što je dobro videti pogotovu kada se prikazuje izuzetno živi Grad poroka.

Takođe, na osnovu trejlera vidimo da će društvene mreže biti ogroman deo igre, kao i sve ludosti koje se tamo viđaju, a igrači će moći da ih iskuse iz prve ruke (barem one virtuelne).

Najveće razočaranje za većinu fanova sa ovim trejlerom došlo je u vidu planiranog perioda izlaska, jer se igra ne očekuje 2024. godine, već je u planu da bude objavljena čitavu godinu kasnije. Dakle, pripremite se za GTA VI 2025. godine. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top