PlayStation 5

The Last of Us: No Return detaljno prikazan u novom trejleru

Najava The Last of Us Part II Remastered došla je sa iznenađujuće velikim brojem novih uključenih funkcija. Među njima je bio i ‘No Return’ game mode – rogue-like koji će ponuditi visoko ponovljive nivoe koristeći odlični gameplay loop iz Part II. Pred lansiranje naslova početkom sledeće godine, objavljen je novi trejler.

Objavljivanjem posvećenog ‘No Return’ trejlera, Naughty Dog je detaljno opisao rogue-like i njegove mehanike, rekavši “Preživite što duže možete u svakom runu, dok birate svoj put kroz niz nasumičnih susreta sa različitim neprijateljima i prepoznatljivim lokacijama iz celog Part II, sve kulminirajući u napetim borbama sa bossovima.”

Kako se moglo videti iz trejlera, No Return će uključivati jedinstvene modifikatore gejmpleja, nudeći “nove i neočekivane izazove dok se borite da uspete – i preživite – u nizu različitih tipova susreta.”

Iako još uvek nemamo potpunu listu igrivih likova, Naughty Dog je potvrdio da će biti uključeno najmanje 6 poznatih lica, naime Ellie, Abby, Dina, Jesse, Lev i Tommy – sa “više njih” koji su rekli da će biti prikazani (iako nije potvrđeno, Joel će skoro sigurno biti igriv).

Na kraju, pogledali smo i neke nove skinove koji će biti otključani, uključujući elegantno futurističko odelo za Ellie. The Last of Us Part II Remastered će biti lansiran 19. januara 2024. godine, a pre-orderi počinju danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top