Domaća Scena

Games.con 2023 je zvanično otvoren!

Pozivamo vas na najveći festival gejminga i popularne kulture u regionu! Pridružite nam se u Hali 1 i 1A Beogradskog Sajma ovog vikenda!

Games.con 2023 je zvanično otvorio svoja vrata svim ljubiteljima video igara, filmova, serija, stripova, animea i društvenih igara svih uzrasta, ali i svima onima koji vole da se dobro zabave, igraju i takmiče. Festival će trajati od 8. do 10. decembra!

gamescon23-2
Foto: Games.con

Prvog dana Games.con festivala smo se lepo zagrejali uz turnire gde su snage odmerili najbolji esportisti sa naših prostora. Imali smo Fortnite, TFT, Dotu 2 i Street Fighter 6, a sutradan vas očekuje još više turnira!

Pored free gaming zone, posetioci sajma su imali priliku da isprobaju mnoštvo domaćih igara u Indie Corneru, kao što su Ripout, Cloudburst, Code Alkonost i mnoge druge. Pored toga što su se super zabavili, na ovaj način su pružili podršku developerima iz Srbije i regiona.

gamescon23-3
Foto: Games.con

Osim gejminga, bilo je dosta štandova iz najrazličitijih sfera pop kulture, kao što su anime, mange, knjige i najaktuelnije serije i filmovi, kao i neizostavni kutak za ljubitelje društvenih igara.

Osmi Games.con festival se nastavlja sutradan, u subotu 9. decembra u 10 sati ujutru. Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i na blagajni ispred hale sajma.

gamescon23-4
Foto: Games.con

Uplovimo zajedno u fantastične doživljaje i proslavimo osmi rođendan Games.con festivala! Čekamo vas!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top