Domaća Scena

Završeno šesto izdanje Play!Con konferencije – uskoro i onlajn!

Danas smo zvanično zatvorili Play!Con Winter 2023, šesto izdanje naše voljene konferencije posvećene domaćoj game dev industriji. Kao i prošle godine, Play!Con se održao u sklopu Games.con festivala, uživo na Beogradskom sajmu.

Drugi dan Play!Cona nam je doneo još 6 predavanja iz najrazličitijih sfera gejming industrije, sa govornicima koji su nam dali bolji uvid u njihove projekte, ali i podelili korisne savete za sve one koji bi želeli da se bave gejmingom. Kroz njihova izlaganja su nam dokazali da je i te kako moguće da vašu ljubav prema video igrama prevedete u profesiju. Program konferencije su vodili Aleksandar Manja, jedan od najuticajnijih pojedinaca sa domaće scene, kao i Stevan Rosić, koga smo ove godine po prvi put gledali na Play!Conu.

Drugog dana smo ugostili Nenada Tešovića iz Wargaming Belgrade, Luku Tilingera sa EDUCONS univerziteta, Ekaterinu Khabibullinu iz Saber Interactive studija, Lazara Svrkotu i Davida Ibrovića iz Art Bully Productions, Ivana Ristića iz VI GameForge i Dina Trnku iz susedne Bosne i Hercegovine, kreatora igre Lifespace Traveler. U publici smo imali i jednog neočekivanog gosta!

Ako niste bili u prilici da posetite ovogodišnji Play!Con, bez brige, sav materijal je snimljen i uskoro će biti okačen na zvaničnom Play!Zine YouTube kanalu.

Cela Play! ekipa bi želela da se zahvali svim učesnicima, predavačima i gostima Play!Cona, jer bez vas ova konferencija ne bi postojala! Vidimo se sledeće godine!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top