Vesti

Kako je Kratos iznervirao na milione Call of Duty fanova

Na ovogodišnjoj The Game Awards ceremoniji, legendarni glasovni glumac koji pozajmljuje glas Kratosu u God of War, Christopher Judge, izašao je na scenu i načinio šalu koja je bila lošeg ukusa.

Prošle godine, bio je na najvećoj sceni u igrama i održao govor koji je trajao čak osam minuta.

Ove godine, bio je podstaknut da naglasi da je njegov govor bio barem ‘duži od ove godišnje kampanje Call of Duty’.

Gotovo odmah, Call of Duty developeri iz prošlosti i sadašnjosti su se na društvenim mrežama obrušili na Judgea, a pridružila im se i većina COD zajednice, svi oni izražavajući isti sentiment.

U jednoj od najosuđujućih izjava, bivši developer Infinity Ward, Ajinkya Limaya, rekao je o nezgodnoj šali Christopher Judge-a:

“Smešno” ali da, metrike koje CoD apsolutno uništava sve God of war igre (verovatno kombinovano tbh) su takođe jednako smešne (ako ne i više)”

Verovatno je Judge-u preko telepromptera dano da to kaže i možda čak nije ni bila njegova ideja da izgovori te nesrećne reči, ali nije važno – u tom trenutku je postao žrtveni jarac.

Na Twitteru, Jez Corden iz WindowsCentral takođe je imao mnogo toga da kaže:

“Reci šta hoćeš o Call of Duty MW3 kritički, ali je loš ukus da se odobri neka glupa šala sa telepromptera koja napada developere. Razvoj te igre je bio neverovatno težak, i dobro dokumentovan. Napad na developere je pogrešan poziv.”

U ovakvo vreme, oni koji predstavljaju industriju trebali bi da pokazuju solididarnost a ne da se podbadaju na ovakav način

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top