PC

Call of Duty 2025 će biti futuristički nastavak na Black Ops 2

Call of Duty 2025 će navodno biti direktni nastavak Call of Duty: Black Ops 2. Call of Duty franšiza ima mnogo različitih “era” koje se kreću od njegovih ranih dana Drugog svetskog rata, služeći gotovo kao interaktivna verzija istorijskih događaja, do ere modernog ratovanja do daleke budućnosti.

Serijal je i dalje zadržao osnovnu formulu i osećaj, omogućavajući joj da i dalje izgleda kao da je sve isečeno iz istog platna dok pronalazi nove načine za promenu stvari. Ipak, neki fanovi su bili stvarno protiv velikih promena, kao što je Call of Duty: Infinite Warfare koji je stvari odveo u svemir i previše se oslanjao na napredno kretanje sa trčanjem po zidovima i mlaznim pogonom.

Međutim, prva igra koja je Call of Duty odvela u budućnost bila je Call of Duty: Black Ops 2, jedna od najomiljenijih igara u serijalu. Uspeo je da postigne ravnotežu i još uvek se široko smatra jednom od najboljih u seriji, ostavljajući neke da se nadaju remasterizaciji jednog dana.

Fanovi bi mogli donekle da ostvare svoju želju jer Insider Gaming i CharlieIntel izveštavaju da je Call of Duty 2025 direktni nastavak Call of Duty: Black Ops 2 i da će navodno koristiti mnoge funkcije i mape te igre. Priča igre će se odvijati 2030. godine, otprilike 5 godina nakon priče Black Ops 2, što znači da neće biti toliko daleko u budućnosti kao što je bila priča Black Ops 2 kada je izdata 2012. godine. Očekuje se da će likovi iz te igre ponovo se pojaviti da bi se suprotstavili novoj pretnji nakon smrti Mendeza.

Napomenuto je da će igra imati preuređenje kretanja, povratak pick-10 sistema klase, zombije zasnovane na rundama i remasterizovane mape Black Ops 2. Međutim, Call of Duty 2025 će imati nove mape. Izveštaj detaljno opisuje da je Call of Duty 2025 planirao da sadrži isključivo remasterizovane mape, ali je izvor spekulisao da je povratne informacije na Call of Duty: Modern Warfare 3 iz 2023. godine podstakle promenu. Trenutno nemamo pojma ko razvija igru za 2025. godinu.

Što se tiče toga da li će Call of Duty 2025 koristiti novi sistem “carry forward” koji omogućava igračima da prenose oružje, skinove i druge predmete između igara, izvor je rekao Insider Gamingu da je Call of Duty 2025 “potpuno nova igra”, ali nije hteo da potvrdi niti da porekne to dalje od toga.

Očekuje se da će Call of Duty 2024 biti nova igra od Treyarcha i nagađa se da će biti Black Ops igra zasnovana na Zalivskom ratu, možda kao direktni nastavak Black Ops Cold War. Ako je to slučaj, ovo bi bio drugi put da Call of Duty ima dva uzastopna nastavka za isti podfranchise nakon Modern Warfare 2 i Modern Warfare 3 u 2022. i 2023. godini. Možda će ovo postati novi obrazac za izdanja Call of Duty igara, ali ćemo morati da sačekamo na to.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top