PC

SEGA podelila nove detalje za nadolazeće Crazy Taxi, Jet Set Radio i ostale projekte

Sega je pružila neke nove detalje o svojim nedavno najavljenim reboot-ima pet klasičnih serija.

Na The Game Awards ovog meseca kompanija je rekla da razvija nove nastavke u serijama Jet Set Radio, Streets of Rage, Golden Axe, Shinobi i Crazy Taxi.

Na slajdu predstavljenom tokom sastanka menadžmenta prošle nedelje, Sega je pružila još nekoliko dodatnih detalja o predstojećim naslovima, koji su opisani ovako:

  • Crazy Taxi: Inovativna i sveža vožnja! Veseli osećaj slobode x Spajanje prirode i grada, istražite novu fazu u Crazy City!
  • Jet Set Radio: “Kontra-kultura”. Otvoreni svet Tokijske ulice Doživite “pobunjenički” pokret koji se oseća slobodno u gušećem društvu. Stvorite prijatelje, povećajte svoje fanove i stvorite pokret!
  • Shinobi: Ubijte neprijatelje u tišini trenutka Prođite kroz svet Shinobi-ja, punog čudovišta i ninja akcija. Zgrabite Oberozuki, legendarni mač i ponovo ubijte Zlo. Vaš klan i svet računaju na vas.
  • Golden Axe: Ratnici se dižu da potčine demone! Pobedite svoje neprijatelje sa raznovrsnim napadima mačevima i magijom! Legendarna priča o borbenoj sekiri, “Golden Axe” je pred početkom!
  • Streets of Rage Revolution: Omiljeni akcioni serijal side-scrolling tabačina! Preuzmite kontrolu nad jednim od bivših oficira i učinite grad mestom gde ljudi više ne moraju da hodaju titularnim ulicama besa.

Koristeći slogan “Power the Next Level”, Sega je ranije ovog meseca objavila debi trejler koji pokazuje sve pet igara u akciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top