PC

Blizzard otkrio planove za World of Warcraft dodatke i ekspanzije za 2024. godinu

Na BlizzConu ove godine, Blizzard je najavio ambiciozan plan za budućnost World of Warcrafta. Tim kreće na novu trilogiju povezanih ekspanzija, počevši sa The War Within u drugoj polovini 2024. godine. Sada je Blizzard podelio svoju mapu puta, koja opisuje sledeću godinu ažuriranja.

Ove zime, igrači WoW mogu očekivati ažuriranje Seeds of Renewal, uključujući Dragon Isles Epilogues, Follower Dungeons, Outland Cup i još mnogo toga. Zatim na proleće, Season 4 će početi sa ponovljenim Dragonflight raidovima, novom PvP sezonom, novom Mythic+ sezonom i novim nagradama u otvorenom svetu. Tokom ovog vremena, ekspanzija The War Within će takođe ući u alfa testiranje.

Leti, beta test za The War Within će početi i takođe ćemo dobiti pre-patch The War Within, uključujući nove svetske događaje, dinamički let, ažuriranja gilda i Warbands. Negde između leta i jeseni, The War Within će zvanično biti lansiran, sadržeći četiri nove zone, 8 novih tamnica, novi raid, novu kampanju, talente heroja i još mnogo toga.

Baš na vreme za 20. godišnjicu WoW-a, biće ažuriranje sadržaja War Within sa novim događajem za godišnjicu, nekim dodatnim zadacima i drugim ažuriranjima.

Igrači World of Warcraft Classic nisu ostavljeni po strani. Cataclysm Classic je planiran za ovo leto, a zatim će biti praćen novim sezonskim sadržajem. Season of Discovery je ove godine bio nešto poput prekretnice za WoW Classic, pomažući da se igra osveži i učini dostupnijom za manje iskusne igrače. Sezona će se nastaviti, sa nivoom ograničenja koji će se povećavati svakih nekoliko meseci, uz nove dodatke sadržaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top