PC

Rockstar je odustao od čak 8 singlplejer DLC paketa za GTA 5

Ceo internet bruji o značajnom curenju informacija koje je obuhvatalo izvorni kod GTA 5, neki sveži kod iz GTA 6, i fajlove iz otkazanog projekta Bully 2 koji su se pojavili na internetu.

To je bio nastavak prošlogodišnjeg super curenja koje je videlo više od 100 GB sadržaja koji su se pojavili nakon hakerskog napada koji je pogodio Rockstar Games i GTA 6.

Sada su neki igrači sa dobrim okom duboko zaronili u sadržaj iskopan iz GTA 5, koji uključuje hiljade linija koda, konceptualne mape, prikaze zgrada i likova, i mnogo toga još.

Ustanovljeno je da je čak osam delova DLC-a originalno namenjenih za singlplejer deo GTA 5 odbačeno tokom godina.

Zašto GTA 5 nikada nije dobio DLC? Bilo je to 2017. godine kada su predstavnici Rockstar Gamesa otkrili zašto za GTA 5 nije bilo DLC-a. Delom je to bilo zato što je GTA Online bio toliko uspešan i takav veliki generator novca da je usisavao resurse, ali je takođe bilo i zato što je priča GTA 5 bila ‘veoma, veoma kompletna’. Takođe je bilo potrebno puno truda da se proizvedu verzije sledeće generacije koje su se pojavile godinu dana nakon originalnog izdanja igre.

U nedavnom curenju koje je videlo ceo izvorni kod i gomilu sadržaja za GTA 5 koji su pogodili talase i društvene krugove širom sveta, otkriveni su sledeći planirani delovi DLC-a.

Nikada nisu uspeli da ugledaju svetlost dana:

  • ‘SP Assassination Pack’
  • ‘SP Manhunt Pack’
  • ‘SP Norman Pack’
  • ‘Agent Trevor’
  • ‘Relationship Pack’
  • ‘Enterprise Pack’
  • ‘Prologue DLC’
  • ‘LibertyV DLC’

Dakle, prema toj listi, trebalo je da se vratimo u Liberty City, istražimo šta se dogodilo pre nego što se igra odigrala, i potencijalno održavamo odnose širom Los Santosa.

Potencijalno je trebalo da bude DLC koji bi omogućio igračima da vode velike poslove izvan onih već dostupnih, i mogli smo videti Trevora kako preuzima ulogu ‘agenta’ neke vrste.

Postoji nagoveštaj na ‘SP Manhunt’ paket, koji je možda (i ovo je veliko možda) bio neka vrsta crossovera iz krvave igre Rockstara iz 2003. godine pod istim imenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top