PC

Ove godine dobijamo Mickey Mouse horor igru

Nightmare Forge je najavio novu horor igru sa Mikijem Mausom kao glavnim likom pod nazivom ‘Infestation 88’, koja će izaći negde tokom 2024. godine.

Nova igra je označena kao kooperativna horor survival igra za 1-4 igrača “u kojoj vi i vaši prijatelji ste uništitelji pozvani da tretirate ove misteriozne infestacije.”

Infestation 88 će imati privatne i javne lobije i glasovni chat u blizini i globalno dok vi i drugi pronalazite izvor infestacije.

Možete pogledati trejler ispod:

Prema stranici na Steamu, “Ova igra je inspirisana delima koja su sada u javnom vlasništvu.”

“Ova nezavisna kreacija nije autorizovana, sponzorisana, niti na bilo koji drugi način podržana od strane bilo kojih originalnih autora pomenutih dela. Sav sadržaj u ovoj igri se koristi prema odgovarajućim smernicama javnog vlasništva, i nije povezan, povezan, niti podržan od strane bilo kojih postojećih nosilaca intelektualne svojine ili zaštitnih znakova”, nastavlja se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top