Nintendo Switch

Najbolja Xbox igra iz 2023. godine dolazi na Nintendo Switch

Izveštava se da će Microsoft održati Xbox Developer Direct krajem januara, kao što su to uradili na početku 2023. godine. Tokom tog događaja, jedna od velikih najava bila je za Hi-Fi Rush gde je pušten na Xbox Series X|S tog dana i sada se čini da popularna Xbox igra možda dolazi na platformu konkurenta.

Prema poznatom leakeru “lolilolailo” na Resetera, Hi-Fi Rush će doći na Nintendo Switch. Na toj temi, korisnik je prokomentarisao “Hi-Fi Rush dostupan na Switchu, kladim se” i leaker je je rekao “I pobedićeš”

Ovaj izvor informacija ima istoriju tačnosti kada su u pitanju Xbox objave, pošto je insistirao na Persona 3 Portable, Persona 5 Royal, i Persona 4 Golden koji dolaze na Xbox Series X/S.

Bilo bi savršeno videti igru poput Hi-Fi Rush objavljenu za Nintendo Switch. Nakon svojeg objavljivanja, Hi-Fi Rush je proglašen za hit za Xbox.

Ovo bi moglo biti nešto što bi se moglo objaviti na navodnom Developer Directu, ali kao i uvek, potrebno je ovo uzeti sa rezervom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top