Domaća Scena

Beograd će ovog vikenda biti domaćin prestižnog esports događaja – HLTV Award Show 2023

Nikola ”Niko” Kovač je jedan od nominovanih igrača.

HLTV Awards Show 2023, organizovan od strane najvećeg medijskog esports portala sa fokusom na Counter-Strike, održaće se u subotu, 13. januara u MTS Dvorani u Beogradu. Ovo je jedna od najvećih esports manifestacija godine, koja će okupiti igrače, trenere, komentatore, analitičare i strimere iz sveta Counter-Strike-a. HLTV Awards Show 2023 je dodela nagrada za najistaknutije ličnosti u industriji koje su ostavile najveći trag na Counter-Strike sceni u godini za nama.

Nakon veoma uspešnog prošlogodišnjeg događaja u Stokholmu, došlo je vreme da se oprostimo od CS:GO-a i uđemo u CS2 eru uz spektakl u Beogradu, gradu koji je postao centar kantera i esporta uopšte tokom pandemije korona virusa. Ako niste znali, mnogi poznati timovi i igrači su se upravo u našem glavnom gradu pripremali i takmičili na najvećim turnirima godine, u periodu kada nije bilo moguće organizovati događaje uživo.

Dodela nagrada će biti podeljena na tri segmenta – HLTV, Panel i Community Awards, sa kategorijama koje uključuju igrača godine, tim godine, ženskog igrača godine, turnir godine, najboljeg AWP-era i mnoge druge. Što se tiče igrača sa naših prostora, Nikola ”Niko” Kovač je nominovan za najboljeg entry fraggera godine, nagradu koju je osvojio prošle godine.

Listu svih nominacija i dodatne informacije o događaju možete pogledati putem ovog linka.

cs-hltv-award-show-2023-categories-1
Printscreen: HLTV

Važno je istaći da će žiri uzimati u obzir rezultate u CS:GO-u i nasledniku CS2, pošto su prošle godine organizovani turniri za obe igre.

HLTV Awards Show 2023 je ekskluzivan događaj, što znači da fanovi nažalost neće moći da prisustvuju. Imaćete priliku da isprate prenos dodele nagrada onlajn na zvaničnom HLTV Twitch kanalu, sa početkom u 18:00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top