PC

Xbox donosi novi Developer Direct 18. januara

Posted on

Prošle nedelje je internet brujao o curenju informacija koje su tvrdile da Microsoft priprema da uskoro organizuje Xbox Developer Direct – baš kao što su to uradili u januaru 2023. godine. Sada je prikazivanje zvanično najavio Microsoft, a održaće se za samo nedelju dana.

Najavu je na Xbox Wire Blogu izneo Joe Skrebels – glavni urednik Xbox Wire – rekavši: “Uskoro ćete dobiti uzbudljiv pogled na neke neverovatne igre koje su pred nama sa Xbox, jer predstavljamo novo izdanje Developer_Direct. U četvrtak, 18. januara u 12 sati po pacifičkom vremenu / 15 sati po istočnom vremenu / 20 sati po britanskom vremenu, fanovi će dobiti uvid u izbor igara koje se s nestrpljenjem očekuju na Xbox Series X|S, PC i Game Pass.”

Kao i na prošlogodišnjem prikazivanju, proizvođač konzola je potvrdio barem neke od igara koje će biti prisutne na Direct, a to su:

  • Indiana Jones (razvijen od strane MachineGames)
  • Avowed (razvijen od strane Obsidian Entertainment)
  • Ara: History Untold (razvijen od strane Oxide Games)
  • Senua’s Saga: Hellblade II (razvijen od strane Ninja Theory)

Iako je verovatno da Microsoft ima nekoliko iznenađenja za Direct, proizvođač konzola je potvrdio da igre Activision Blizzarda neće biti prisutne, rekavši: “Molimo vas da imate na umu da ova emisija neće imati ažuriranja o igrama od Activision Blizzard, ali možete se radovati vestima od tih timova kasnije ove godine.”

Za neupućene, prošlogodišnji Developer Direct je video iznenađujuću najavu i istovremeno izdanje Hi-Fi Rush od developera Tango Gameworks – sa velikim uspehom. Biće zanimljivo videti da li Microsoft ima nešto slično planirano za ovogodišnji događaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version