PC

Prince of Persia: The Lost Crown je sada druga najbolje ocenjena igra u franšizi

Pre nego što je Ubisoft imao Assassin’s Creed, postojao je Prince of Persia – serijal platformskih akcionih igara sa stealth elementima koja je delila mnoge sličnosti sa AC franšizom koju je kasnije inspirisala. Više od decenije od poslednjeg glavnog unosa, Prince of Persia se vratio i bolji je nego ikad – sa predstojećim ‘Lost Crown’ koji postaje drugi najviše ocenjeni unos u istoriji serijala.

Pred izlazak igre 18. januara, embargo na recenzije za Prince of Persia: The Lost Crown je sada ukinut. Sa trenutnom Metacritic ocenom od 86 (i Opencritic od 87), 2.5D Metroidvania je odmah postala druga najviše ocenjena igra u istoriji franšize – samo iza ikoničnog PS2 klasika ‘The Sands of Time’.

Za neupućene, Prince of Persia: The Lost Crown je razvio Ubisoft Montpellier koji je najpoznatiji po svom radu na Rayman igrama – uključujući kritički hvaljeni Rayman Legends.

S obzirom na to koliko je prošlo od poslednje Prince of Persia igre, ako još uvek niste sigurni da li je to za vas, Ubisoft je izdao demo za igru, dajući vam priliku da je isprobate pre nego što je kupite. Nadamo se da The Lost Crown označava veliki povratak Princa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top