PC

SMITE dobija nastavak u Unreal 5 endžinu

Hi-Rez Studios i Titan Forge Games udružuju se da bi stvorili Smite 2, naslednika popularne MOBA akcione igre iz trećeg lica, Smite. S obzirom da originalna igra ima impresivnih 40 miliona igrača, fanovi s nestrpljenjem očekuju šta će doneti nastavak.

Smite 2 će imati značajno unapređenje u odnosu na originalnu igru, jer će biti zasnovan na Unreal Engine 5. Kao takav, igrači mogu očekivati bolje vizuale i efekte, ažurirajući grafiku igre prema današnjim standardima. Pored toga, developeri su obećali poboljšanja u igranju, kao što su redizajnirani korisnički interfejs i poboljšano uparivanje. Igra će takođe biti igriva na različitim platformama, uključujući PlayStation 5, Steam Deck, Windows PC i Xbox Series X.

Jedna od najuzbudljivijih karakteristika Smite 2 je njegova potpuna cross-play podrška sa sve napredovanjem, omogućavajući prijateljima da igraju zajedno bez obzira na platformu i održavaju svoj napredak na različitim uređajima. Igra je dizajnirana sa više sistema za unos na umu, uključujući tastaturu i miš, kontroler, pa čak i Steam Deck, dajući igračima više opcija i fleksibilnosti.

Važno je napomenuti da će originalna igra Smite ostati dostupna u doglednoj budućnosti. Međutim, neće svi kozmetički dodaci iz Smite biti preneti u Smite 2 zbog izazova prenosa materijala starih deset godina. Developeri su izjavili da ne mogu preneti svaki skin u Smite 2 jer bi to zahtevalo procenjenih 246 godina rada po osobi. Bez obzira na to, očekuje se da će igra ponuditi sveže iskustvo sa novim kožama i kozmetičkim dodacima za igrače da ih sakupljaju.

Oni koji su nestrpljivi da isprobaju Smite 2 mogu se prijaviti za alfa testiranje igre ovog proleća na zvaničnom sajtu igre. Kao i originalni Smite, nastavak će biti besplatan za igranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top