PC

Nenajavljena Far Cry igra dobila PEGI rejting

Najavljena igra koja se čini da se temelji na anime seriji Captain Laserhawk, koja je inače Far Cry spin-off, ocenjena je u Evropi.

Kako je Game Rant primetio, Captain Laserhawk Niji Warrior je ocenjen od strane PEGI, što sugeriše da bi mogla biti na putu zvanična objava.

Naslov, koji je do sada dobio ocenu samo za PC verziju, verovatno se temelji na Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix, animiranoj Netflix seriji koja je sama bila inspirisana Far Cry 3: Blood Dragon.

Emisija prati super-soldata kiborga koji je proglašen za neprijatelja države i bori se da pronađe uzrok vredan borbe u distopijskom društvu.

Igra vidi “igrači učestvuju u laserskom ‘deathmatchu’ i takmiče se da eliminišu najviše protivnika”, prema oceni PEGI. Takođe omogućava igračima da kupuju predmete u igri, poput kozmetike.

Izveštaji iz štampe ranije ove godine tvrdili su da Ubisoft trenutno razvija Far Cry 7 i samostalnu multiplayer igru Far Cry.

Tvrdi se da se Far Cry 7 pravi sa Ubisoftovim Snowdrop endžinom, umesto Dunia Engine koji se koristio za nedavne unose u serijalu. Multiplayer igra je navodno pucačina zasnovana na ekstrakciji postavljena u aljaskanskoj divljini.

Oba naslova su navodno bila privremeno zakazana za izlazak u jesen 2025. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top