Domaća Scena

Play!Con Winter 2023: Ekaterina Khabibullina – Love thy manager – snimak predavanja

playcon-winter-2023-katja-1

Dobro došli na Play!Con Winter 2023, konferenciju posevećenu domaćoj game dev industriji! Play!Con Winter 2023 se održao uživo u sklopu Games.con 2023 festivala, 9. i 10. decembra.

Sva predavanja sa konferencije su snimljena, tako da narednih dana možete očekivati sve snimke na našem YouTube kanalu!

Naša sledeća gošća bila je Ekaterina Khabibullina, producentkinja iz kompanije Saber Interactive.

Na Reboot Develop 2022 konferenciji, Katja je bila jedna od najuzbudljivijih sagovornica u toj masi, a ispostavilo se da je bila visokorangirana u jednoj ruskoj gejm development kompaniji. Vremenom, odlučila je da se doseli u Beograd gde je otpočela i novu karijeru – kao Associate Producer za čuveni Saber Interactive.

Verovatno je vreme da se termin “menadžer” zameni nekim manje stresirajućim. Od njega se mnogima diže kosa na glavi, neki su potpuno ravnodušni, a nekima ne postoji bolji poziv u životu. Zovimo te uloge kako hoćemo, ne možemo pobeći od potrebe za nekime ko će poslovima da upravlja. Ali nam je zato jako drago kada neko taj posao obavlja dobro! Katja će nam predstaviti svoje viđenje ove uloge, zašto je važna i kako uspostaviti dobru saradnju sa menadžerima.

Intervju sa Katjom možete pogledati ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top