PC

Ubisoft+ pretplatnički servis dobio osveženje

Iako često prolazi ispod radara, Ubisoft već godinama ima svoju uslugu pretplate na igre, koja vam omogućava pristup velikom delu biblioteke izdavača za mesečnu cenu. Uz lansiranje najnovijeg naslova Prince of Persia: The Lost Crown, izdavač je najavio preuređenje i preimenovanje svoje usluge pretplate.

Praveći najavu na svom blogu, Ubisoft je rekao “Ubisoft+ Multi-Access i PC Access će sada postati Ubisoft+ Premium, nudeći izdanja novih naslova prvog dana i rani pristup gde je to primenljivo, uz premium izdanja, mesečne nagrade i još mnogo toga.”

Uz to, prethodno postojeći Ubisoft+ Classics – koji je već bio dostupan na konzolama – sada dolazi na PC, sa “pažljivo odabranim izborom popularnih igara iz starijeg kataloga i live igara.”

Opisujući razliku između dva modela, Philippe Tremblay – direktor pretplate u Ubisoftu – rekao je “Premium znači pristup novim izdanjima od prvog dana i u nekim slučajevima, kao što je Prince of Persia: The Lost Crown, rani pristup predstojećim novim izdanjima. Ovo je pored našeg opsežnog starijeg kataloga, gde ćete imati pristup premium izdanjima, DLC-u i mesečnim nagradama.”

U poređenju sa Premium (koji košta $17.99 mesečno), Ubisoft+ Classics je $7.99 i uključuje “pažljivo odabran izbor naših najpopularnijih igara iz starijeg kataloga, poput Far Cry 6, Rainbow Six Siege i Watch Dogs: Legion”. Kompletan katalog može se naći OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top