Vesti

Ako ste već kupili The Last of Us Part 2, dobićete ogroman popust za remastered izdanje

Odlične vesti za fanove serijala.

Ako ste preorderovali The Last of Us Part 2 Remastered, verovatno ste primetili poruku koja kaže da vam je novac vraćen.

Putem ove poruke, Sony je obavestio sve kupce da će, ako već poseduju originalni The Last of Us Part 2, za remaster dobiti popust od čak 75%!

U ovom slučaju, to znači da remastered ediciju možete kupiti kao digitalnu nadogradnju za originalnu igru po ceni od samo 10 dolara, umesto 50. Ovo je sjajan potez izdavača, pošto bi bilo pomalo suludo da dva puta morate da plaćate punu cenu igre.

The Last of Us Part 2 Remastered je izašao danas, a na Metacriticu već ima ocenu 90. Ovde možete pročitati i našu recenziju, ali imajte na umu da je izašla pre nego što je Sony odlučio da na igru ”nabije” ovaj popust.

The Last of Us Part 2 Remastered je dostupan samo za PlayStation 5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top