PC

Dobijamo Sonic the Hedgehog igru u Fall Guys stilu

Nakon solidnih 10 godina manje nego sjajnih Sonic izdanja, Plava munja je nedavno doživela neku vrstu preporoda – sa Sonic Frontiers koji reinventira serijal i live action Sonic filmovima koji su objavljeni sa velikim uspehom. SEGA izgleda da nastavlja sa održavanjem zamaha sa Sonic the Hedgehog spin-off-om sličnim Fall Guys.

Kako je izvestio poznati SEGA/ATLUS leaker, “Ove godine će biti objavljen novi Sonic spin-off naslov za mobilne uređaje. Elementi gejmpleja će biti slični onima iz Fall Guys.”

Sonic je imao prilično nekoliko igara objavljenih na mobilnim platformama tokom godina. Međutim, nedavno smo videli da SEGA stavlja veći naglasak na donošenje visokokvalitetnih igara na platformu sa nedavno objavljenim Sonic Dream Team za Apple Arcade.

Za razliku od Dream Team, ova predstojeća igra će navodno dolaziti i na iOS i Android, što znači da ne bi trebalo da bude ograničena na bilo koju posebnu uslugu pretplate.

Razvoj Fall Guys Sonic igre je zanimljivo, jer je ovaj junak već igriv u stvarnom Fall Guys – pa, Sonic kostim je u svakom slučaju. Kao i kod mnogih SEGA mobilnih napora, ovo bi moglo da se završi kao veliki uspeh za kompaniju, ili bi moglo potpuno da omane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top