PC

PlayFusion donosi prvi ikada “adaption shooter” – Ascendant Infinity

Iako su multiplejer igre bile veliki deo industrije već decenijama, mnoga moderna izdanja su primila kritike zbog svoje uglavnom statične prirode, sa većinom online mečeva koji se odvijaju na samo nekoliko načina. Kao odgovor na to, PlayFusion je najavio Ascendant Infinity – “adaption shooter” postavljen u dinamički promenljivom svetu inspirisanom biopankom, obavijenom u veseloj atmosferi ’80-ih.

Najavu su objavili putem saopštenja za štampu, PlayFusion tim je objavio svoj prvi trejler za Ascendant Infinity. Sa prezentacijom koja se šali na račun starih sitkoma iz ’80-ih i ’90-ih, igra se opisuje kao taktički 3v3 PvP timska pucačina koja će se izdvojiti iz mase kroz svoju dinamiku – tim je opisuje ovako:

“Ascendant Infinity šalje igrače na retro naučno-fantastičko igralište sa nepoštovanjem prema tonu ’80-ih. Protiv ove pozadine, vreme je da zaista ‘igrate na svoj način’. Od taktičkih odluka u trenutku do praktično neograničenih opcija za prilagođavanje zahvaljujući potpuno modularnom sistemu oružja, svaka sesija igre je nova avantura.”

Iako se čini da je jezgro igre prilično slično drugim pucačima zasnovanim na timovima, fokus igre Ascendant Infinity na pružanju mnogo dinamičnijeg sveta za igru mogao bi dovesti do nekih prilično uzbudljivih i neočekivanih trenutaka. Moraćemo da sačekamo i vidimo, ali koncept je svakako zanimljiv.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top