PC

Prison Architect 2 dolazi sa novim 3D stilom grafike

Prison Architect je strategijska igra koja vam omogućava da izgradite zatvor sposoban da zadrži “najnemilosrdnije zatvorenike” sveta, samo da biste zatim pokušali da pobegnete iz svoje sopstvene kreacije. Igra je dobila dosta pohvala nakon svog izlaska 2015. godine, posebno nakon niza ažuriranja. 8 godina kasnije i konačno je najavljen nastavak – sa novim 3D stilom grafike.

Objavivši iznenadni trejler na YouTube-u, tim Double Eleven i Paradox Interactive zvanično su najavili Prison Architect 2. Iako je sam trejler bio prilično kratak, skoro u potpunosti se fokusirao na potpuno novi stil umetnosti igre.

Preuzimajući 3. dimenziju, igrači će sada moći da grade zatvore sa više spratova, što donosi dodatni nivo dubine i složenosti.

Prve reakcije na trejler su bile pomešane, pri čemu je jedna od glavnih briga bio novi stil umetnosti igre. Pokušaj prevođenja čudnih i jedinstvenih dizajna likova iz prve igre u 3D sigurno nije bio lak zadatak, ali nažalost do sada su konačni rezultati bili prilično polarizirajući.

Srećom, bez obzira na vaše početne utiske, vrlo brzo ćete moći da isprobate igru, jer je najavljeno da će Prison Architect 2 stići za samo par kratkih meseci, 26. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top