Nintendo Switch

Visions of Mana izlazi ovog leta

Pojavio se novi trejler za Visions of Mana, koji će biti lansiran leta 2024. Trejler za otkrivanje gejmpleja emitovan je tokom Xbox Developer Direct emisije.

Trejler za Visions of Mana, koji traje skoro sedam minuta, prikazuje puno informacija, od detalja o razvoju naslova do načina na koji će se igrati. Video možete pogledati ispod.

Na početku videa, prikazani su počeci serije Mana, kao i ono što je čini posebnom. Prema izdavaču Square Enix, tim koristi sve što je naučio tokom godina da bi stvorio Visions of Mana. Video zatim prikazuje pikule, koji su divovski vukoliki nosači koje možete jahati. Prema dizajneru čudovišta, dizajn pikula je kombinacija jorkširskog terijera, pangolina i egipatskog boga Anubisa. Dizajn je napravljen slatkim kako bi pikul mogao da posluži kao maskota za igru.

Na kraju videa, možete videti malo borbe uz muziku igre. Square Enix je zaista naglasio “akcioni” RPG element ove igre, omogućavajući vam da kombinujete magijske i fizičke napade. Takođe možete udariti neprijatelje u vazduh za vazdušnu borbu.

Visions of Mana, koji je prvobitno najavljen u decembru 2023, izlazi za PS4, PS5, Xbox Series X i Windows PC preko Steam-a leta 2024.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top