PC

Pokemoni sa puškama osvojili gejmere – Palworld na vrhu najigranijih naslova

Ukupna prodaja survival igre u otvorenom svetu Palworld premašila je četiri miliona jedinica za samo oko tri dana nakon pokretanja ranog pristupa, najavio je developer Pocket Pair.

“Zalet se povećao od juče, sa najnovijom prodajom od 86.000 jedinica na sat”, rekao je Pocket Pair u tvitu.

Igra je takođe postigla najveći broj istovremenih igrača od bilo koje plaćene igre u istoriji na Steamu, premašujući 1.054.388 igrača Cyberpunk 2077 sa trenutnim vrhuncem od 1.291.967 istovremenih igrača. Ima peti najveći broj istovremenih igrača svih vremena na Steamu, odmah iza PUBG: Battlegrounds, Counter-Strike 2, Lost Ark i Dota 2.

Palworld je pokrenut za Xbox Series, Xbox One i PC preko Steam i Microsoft Store 19. januara, i prodao je milion jedinica za osam sati, dva miliona jedinica za 24 sata i tri miliona jedinica za 40 sati. Takođe je dostupan preko Xbox Game Pass servisa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top