PC

Manor Lords je najiščekivanija city builder igra na Steamu

Manor Lords je prvi put najavljen 2020. godine, a igra je od tada privukla milione igrača.

Inspirisan životom u 14. veku, ovaj graditelj gradova treba da se pokrene kasnije ove godine u aprilu. Nakon početnog iščekivanja, igra je postala druga najpoželjnija igra na Steamu, dostigavši preko 2 miliona “wishlista”.

Manor Lords je u izradi skoro četiri godine. Kreirao ga je jedini developer Greg Styczen, ovaj projekat je odmah impresionirao fanove graditelja gradova i one koji prvi put istražuju žanr.

Govoreći o igri, Greg Styczen se nedavno osvrnuo na izjavu svoje devojke iz 2020. godine. Očekivala je da će Manor Lords dobiti oko 7.000 wishlista najviše, iako je on imao optimističniji pogled, postavljajući svoje ciljeve na oko 14.000 wishlista.

Međutim, oboje su bili daleko od cilja i nisu videli ovaj uspeh. Developer je rekao:

“Nisam imao pojma kako će igra biti primljena ili da li ću biti loš u marketingu, ali srećom nisam bio obeshrabren i nastavio sam.”

Manor Lords je samo iza Hades 2 na Steamu kao najiščekivaniji naslov, ali je već pobedio mnoge masovne izdanja poput Stalker 2 i drugog poznatog graditelja gradova, Frostpunk 2.

Očigledno, Styczeń nikada nije očekivao da će igra privući toliko interesovanje. Dva miliona ljudi koji su wishlistovali Manor Lords bili su veliki trenutak za developera, i on se nada da će drugi developeri koristiti ovo postignuće kao primer da bi sledili svoje strasti.

Pred njegovim lansiranjem, Manor Lords je dobio sanjani početak. Developer mora da osigura da se ovaj zamah održava do izlaska, postavljajući scenu za jednog od najvećih graditelja gradova na Steamu u 2024. godini.

Nadamo se da ćemo videti da igra uspeva kada se objavi u aprilu, inspirišući druge manje developere da stvore svoje projekte iz strasti. Kao Manor Lords, nedavno objavljeni Palworld je dobio nemerljivu pažnju.

Iako dolazi od malog tima, dostigao je preko 1 milion istovremenih igrača na Steamu, obarajući razne rekorde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top