PC

Prince of Persia Lost Crown je najbolje ocenjena Ubisoft igra na platformi Metacritic

Prince of Persia se vratio u formu, proizvodeći privlačan unos dok fanovi iščekuju dugo očekivani Sands of Time remake. Nakon donekle kontroverznog otkrivanja, najnoviji Ubisoftov naslov bio je nesumnjiv hit.

Dok su ocene kritičara za Prince of Persia: The Lost Crown dovoljne da ubede bilo kojeg dugogodišnjeg fana serije da proba sjajnu Metroidvaniju, recenzije korisnika pričaju sličnu priču. Prince of Persia: The Lost Crown se može pohvaliti najboljim ocenama korisnika na Metacriticu kada se radi o izdavaču Ubisoft.

Prince of Persia: The Lost Crown je doveo do obnovljene nade u Ubisoftove igre. Do nedavno, mnogi su počeli da smatraju naslove studija formulaičnim i neinspirisanim, ali ovaj unos pokazuje potencijal developera za veličinu.

Prince of Persia: The Lost Crown pokazuje korisničku ocenu 9.3/10 na platformi. U poređenju sa glavnim Ubisoft hitovima, ova ocena je znatno viša. Nedavno, Avatar: Frontiers of Pandora postao je najbolje ocenjena igra Ubisofta među modernim izdanjima.

Međutim, i dalje je zaostao za glavnim hitovima poput Assassin’s Creed 2 i Prince of Persia: Sands of Time. Gledajući ocene, sledeće su neke od najbolje ocenjenih igara francuskog izdavača na Metacriticu prema ocenama korisnika.

  • Assassin’s Creed 2 – 8.8/10
  • Assassin’s Creed Brotherhood – 8.4/10
  • Assassin’s Creed 4 – 8.2/10
  • Splinter Cell Chaos Theory – 8.8/10
  • Far Cry 3 – 8.4/10
  • Rayman Legends – 8.8/10
  • Prince of Persia Sands of Time – 8.7/10

Uprkos bogatoj ostavštini ove gaming giganta, nismo uspeli da pronađemo mnogo Ubisoft igara ocenjenih sa 9/10 ili više prema ocenama korisnika, tako da Prince of Persia: The Lost Crown pobedjuje prethodne igre za priličnu marginu.

Odvajajući se od tradicionalnog Ubisoft-ovog dizajna otvorenog sveta, ova 2D Metroidvanija predstavlja fokusiraniji pristup. Sa pažljivo dizajniranim nivoima, borbenim sistemom koji je i pristupačan i dubok, i oko 20-25 sati sadržaja, Prince of Persia je pronašao novi život na modernim platformama.

Gledajući nekoliko recenzija, korisnici su pohvalili umetnički pravac, borbu, prelazak i dizajn nivoa. Neki korisnici su takođe ukazali na uključivanje persijskog duba, što je prvi put za ovu dugotrajnu franšizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top