PlayStation 4

Ovo su najpreuzimanije PlayStation igre u 2023. godini

Sony je otkrio najpreuzimanije igre iz PlayStation Store za 2023. godinu.

Kompanija je objavila odvojene top 20 liste za PS4 i PS5 u SAD/Kanadi i Evropi.

Takođe je objavila top deset liste za PlayStation VR igre, PlayStation VR2 naslove i besplatne igre u svakom regionu.

Sportske igre su zauzele 20 od 80 mesta na PS4 i PS5 listama, dok su Rockstar naslovu zauzeli sedam mesta, a Call of Duty igre šest.

PS5 lista u SAD/Kanadi je bila predvođena Hogwarts Legacy, ispred Modern Warfare 3, Marvel’s Spider-Man 2, Madden NFL 24 i NBA 2K24.

EA Sports FC je predvodio PS5 listu u Evropi, praćen Hogwarts Legacy, Modern Warfare 3, Grand Theft Auto 5 i Spider-Man 2.

Modern Warfare 3 je bio na vrhu PS4 liste u SAD/Kanadi, ispred Hogwarts Legacy, MLB The Show 23, Madden NFL 24 i NBA 2K24.

U Evropi, EA Sports FC je ponovo bio na vrhu, praćen Minecraft, Red Dead Redemption 2, Grand Theft Auto 5 i FIFA 23.

Pavlov je bio najpreuzetija PS VR2 igra u oba regiona. Beat Saber i Kayak VR: Mirage su bili na drugom i trećem mestu u SAD/Kanadi, sa obrnutim pozicijama u Evropi.

Beat Saber je bio najpreuzetija PS VR igra u SAD/Kanadi ispred Job Simulator i Superhot VR. U Evropi, Job Simulator je bio prvi ispred Beat Saber i Superhot VR.

Fortnite, Roblox i Call of Duty: Warzone su bile najpreuzetije besplatne igre u tom redosledu u oba regiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top