PlayStation 5

Until Dawn izgleda dobija PS5 remaster

Prošle nedelje smo izvestili da će Until Dawn, ekskluziva za PlayStation 4 iz 2015. godine, dobiti filmsku adaptaciju. Čini se da Sony ide all-in na povratak franšize, sa PS5 remasterom Until Dawn koji bi trebalo da bude najavljen uskoro.

Kako je izvestio poznati insajder Billbil-kun preko Dealabs, Sony izgleda da će najaviti PS5 remaster Until Dawn u naredne dve nedelje – verovatno na istom događaju gde će pokazati Death Stranding 2 (čije je puno ime procurilo pre samo par dana).

Prema izveštaju, remaster Until Dawn će se jednostavno zvati ‘Until Dawn’ i planira se da će doći na PS5 i PC. Međutim, trenutno nije poznato da li Sony planira da igru izda na obe platforme istovremeno.

Nije pružen datum izlaska, iako se čini da je igra u razvoju barem godinu dana – i s obzirom na to da je remaster, nadamo se da datum izlaska za Until Dawn nije predaleko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top