PC

Horizon Forbidden West dolazi na PC u martu

Prošlog septembra, Sony je najavio da će Horizon Forbidden West Complete Edition stići na PC početkom 2024. godine. Kako se približavamo kraju januara, tim iz Guerrilla Games i Nixxes sada su najavili zvanični datum izlaska.

Najavu je napravio Julian Huijbregts – specijalista za online zajednicu u studiju za portovanje na PC, Nixxes Software – rekavši:

“Hej svima, jeste li spremni da nastavite epsku avanturu na PC-u? 21. marta ćete moći da istražite Forbidden West, borite se protiv impresivnih mašina i susretnete nove plemene.”

Kao što se očekivalo, PC verzija će doći sa nekoliko zgodnih dodatnih funkcija i poboljšanja, uključujući otključane frekvencije kadrova; prilagodljivu grafiku; Nvidia DLSS 3 Frame Generation i DLAA; AMD FSR; Intel XESS; i DirectStorage za brzo učitavanje.

Na kraju, PC verzija će takođe podržavati neverovatno širok spektar odnosa stranica, protežući se čak do 48:9 za postavke sa tri monitora i dalje. Naravno, oni sa DualSense kontrolerom će takođe moći da iskoriste sve njegove jedinstvene funkcije, uključujući adaptivne okidače i haptike.

Sa još par meseci do izlaska, Nixxes je obećao da će ponuditi potpune detalje o sistemskim zahtevima igre za PC “u narednim nedeljama”. Međutim, s obzirom da je osnovna igra bila cross-gen naslov, nadamo se da će Forbidden West raditi na širokom spektru uređaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top