Filmovi-Serije

Kad bismo mogli očekivati Return to Silent Hill film?

return to silent hill film

Još 2022. godine je najavljen Return to Silent Hill, a tad se pričalo kako će 2023. ugledati svetlost dana. Međutim, i dalje ne postoji zvaničan datum izlaska.
U pitanju je iščekivani psihološki horor film koji predstavlja treći nastavak sage o filmovima Silent Hill, nakon izdanja iz 2006. “Silent Hill” i iz 2012. “Silent Hill: Revelation.” Režiran od strane Christophea Gansa, koji je takođe režirao originalni film, ovaj treći deo zasnovan je na scenariju koji je on razvio zajedno sa Sandrom Vo-Anh i Willom Schneiderom, inspirisan video igrom Silent Hill 2 od Konamija. Narativ se fokusira na povratak Jamesa Sunderlanda u jezivi grad Silent Hill u potrazi za njegovom voljenom, gde se ponovo suočava sa jezivim entitetima. Za one koji su željni da saznaju datum izlaska “Return to Silent Hill”, evo najnovijih informacija.

Sinopsis Return to Silent Hill:

Privučen nazad u Silent Hill kriptičnim pismom u potrazi za davno izgubljenom ljubavlju, James se susreće sa jezivim terorima, kako poznatim tako i novim, u gradu koji više nije onakav kakav se činio, dovodeći u pitanje svoj razum.

Trenutno se očekuje da će “Return to Silent Hill” biti objavljen početkom 2024. godine.

U intervjuu iz 2020. godine sa francuskim časopisom Allocine, Gans je otkrio da on, zajedno sa producentom Victorom Hadidom, radi na scenariju pod uticajem franšiza Silent Hill i Fatal Frame. U junu 2022. godine, Gans je nagovestio da će predstojeći film poslužiti kao reboot serijala.

Gans je novi film “Silent Hill” opisao u razgovoru sa Jeux Video kao zasebnu celinu, odvojenu od prethodna dva filma, i jednu koja poštuje evoluirajuću prirodu Silent Hill univerzuma. “Silent Hill je kao Zona sumraka ili Četvrta dimenzija; to je područje gde se može dogoditi bilo šta,” objasnio je.

Produkcija filma odvijala se u aprilu 2023. godine na različitim lokacijama u Nemačkoj, uključujući Minhen, Penzing, Nirnberg i jezero Ammer, i završena je u julu 2023. godine. IMDb je prvobitno naveo 26. april 2024. kao datum izlaska, ali je to kasnije prilagođeno opštem predviđanju izlaska 2024. godine. Ova promena sugeriše ili prerano objavljivanje ili promenu rasporeda izlaska. Uzimajući u obzir završetak snimanja u julu, početak 2024. godine deluje kao verovatan prozor za premijeru filma. Ali videćemo – s obzirom da je već kraj januara, a ništa od zvaničnog datuma – verovatno neće biti pre proleća.

U filmu glumi Jeremy Irvine kao James Sunderland, sa Eve Macklin kao Kaitlyn, Alanom Marijom kao Mitzy, Emily Carding kao Darom, i sestrama Duru, Larom i Karyom, kao blizancima Meyers. Hannah Emily Anderson takođe će se pojaviti u filmu u nerazjašnjenoj ulozi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top