Vesti

Novi State of Play navodno stiže 31. januara

Leaker Nick Baker, na najmisteriozniji ali i najočigledniji mogući način, procurio je ono što izgleda kao spisak za predstojeći PlayStation State of Play. Glasine i spekulacije o ovom događaju kruže već neko vreme.

Najnovije procurele informacije praktično potvrđuju događaj, navodeći igre poput Silent Hill 2 Remake i Death Stranding 2, nakon što se očekivalo da će potonja biti prikazana sa novim trejlerom.

Prošlogodišnji PlayStation prikaz je smatran nedovoljno impresivnim od strane publike. Međutim, prema procurelim informacijama, Sony planira da započne 2024. godinu sa mnogo boljim State of Play, ispravljajući svoj poslednji prikaz.

Evo liste naslova koje je Nick otkrio:

  • Rise of the Ronin
  • Death Stranding 2
  • Final Fantasy 7 Rebirth 
  • Sonic Generations Remaster
  • Silent Hill 2 Remake 
  • New Metro Game
  • Judas

Rise of the Ronin se približava svom izlasku, tako da se već očekivalo nešto za tu igru. Slično tome, drugi popularni leaker je nagovestio više informacija o Death Stranding 2, otkrivajući zvanični naziv igre prošle nedelje.

Silent Hill 2 je takođe bio često pominjan za State of Play. Kao što se očekivalo, Final Fantasy 7 Rebirth neće biti izostavljen. Međutim, nova Metro igra bi trebalo da bude prilično zanimljiva jer se očekuje da će biti VR igra.

Ken Levine, tvorac Bioshocka, se vraća sa Judas. Ova igra je privukla pažnju svih 2022. godine sa otkrićem koje podseća na Bioshock. Pošto se očekuje da će igra stići 2025. godine, PlayStation bi mogao da prikaže prvi gameplay na State of Play.

Pored toga, veliko ime koje nedostaje je Stellar Blade. Ovo je jedna od najvećih ekskluziva Sonyja za ovu godinu, a očekivalo se da će biti lansirana u prvom polugodištu 2024. godine.

Nedostatak Stellar Blade bi mogao da znači da igra ponovo ide ka odlaganju. Ipak, Nick Baker smatra da bi na listi mogla da nedostaje još koja igra, tako da još uvek postoji nada da će se developer Shift Up pojaviti na događaju.

State of Play je navodno zakazan za 31. januar ili 1. februar. U svakom slučaju, ovi datumi su tu iza ugla, tako da bi zvanična najava mogla biti napravljena svakog trenutka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top