PC

Project 007, developera IOI, će imati 1st i 3rd person perspektivu

Nakon uspešnog završetka njihove najnovije trilogije HITMAN World of Assassination, IO Interactive je najavio da rade na igri 007 James Bond. Do sada smo videli gotovo ništa od igre, ali prema novom oglasu za posao, naslov bi mogao završiti koristeći hibrid perspektive trećeg i prvog lica.

Kako je otkrio časopis Tech4Gamers, novi oglas za posao IOI za starijeg dizajnera nivoa (borba) navodi da kandidati treba da “imaju strast za i demonstriraju stručnost u izradi nivoa sa jakim fokusom na scenarije borbe za igre akcionih avantura iz trećeg lica (ili prvog lica).”

Na osnovu ovoga, čini se da će Project 007 IOI verovatno imati neku vrstu hibridne mehanike prvog/trećeg lica. Iako je studio poznat uglavnom po svojim naslovima iz trećeg lica, ovaj hibridni sistem će verovatno uključivati uglavnom igranje iz trećeg lica sa pucanjem u prvom licu – ili obrnuto, gde je igra uglavnom u prvom licu, ali pucanje iz zaklona i druge različite akcije (poput penjanja) bi prelazile na treće lice.

Nedavni trejler za igru Machine Games’ Indiana Jones and The Great Circle prikazao je igru koja je uglavnom u prvom licu koja će preći na treće lice u određenim trenucima. S obzirom na činjenicu da su Machine Games poznati po svojim pucačinama iz prvog lica, verovatno je da će IOI izabrati obrnuti pristup sa svojim predstojećim naslovom 007.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top