PC

Farming Simulator 22 oborio rekord sa 6 miliona prodatih primeraka

Iako su dani slave podžanra ‘Simulator’ možda iza nas, mnogi veoma uspešni serijali su nastali iz ovog žanra i traju do danas. Jedan od najpoznatijih je serijal Farming Simulator – čiji je najnoviji naslov sada oborio rekorde.

Još od 2008. godine, tim u GIANTS Software izdaje novi Farming Simulator gotovo svake godine, pri čemu je najnoviji široko izdati naslov u serijalu Farming Simulator 22. Malo više od dve godine od njegovog lansiranja, tim u GIANTS Software je najavio novi rekord za serijal, izjavivši na svojoj veb stranici:

“Virtualne farme cvetaju dok izdavač i developer GIANTS Software izveštavaju o rastućem uspehu Farming Simulator 22: Uključujući kasniju Platinum Edition & Premium Edition igre, samostalno izdati Farming Simulator 22 je prodat u više od šest miliona kopija od svog prvog izdanja u novembru 2021. Dostignuti su i drugi prekretnice u pogledu aktivnosti u multiplayeru i dostupnih modova.”

Govoreći o tim drugim prekretnicama, Farming Simulator 22 je premašio 100.000 aktivnih multiplayer servera; “rekordna aktivnost servera svih vremena.”

Poslednje, ali svakako ne i najmanje važno, tim je odvojio vreme da proslavi svoju modding scenu, navodeći da “Farming Simulator 22 takođe premašuje svog prethodnika u pogledu dostupnih modova, sa preko 5.600 modifikacija dostupnih na zvaničnom ModHubu. Testirane od strane internog QA tima GIANTS Software, ove modifikacije su direktno dostupne iz igre. Sa impresivnih 1,4 milijarde preuzimanja, što predstavlja otprilike polovinu svih preuzimanja modova u serijalu od njegovog početka 2008. godine, sadržaj generisan od strane korisnika nastavlja da raste na popularnosti.”

Iako je svakako niša za sebe, popularnost serijala Farming Simulator je neosporiva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top