Domaća Scena

PLAY! 176 – FEBRUAR 2024

176. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Početni meseci svake godine često umeju da budu ”hladni” u pogledu novih igara. Međutim, gejming kompanije su nas u januaru 2024. godine obradovale sa nekoliko fenomenalnih naslova, toliko da nam je bilo jako teško da odaberemo igru meseca. Na kraju smo se ipak opredelili za Tekken 8, koji je ovaj legendarni serijal borilačkih igara odveo na potpuno novi nivo. Pored naše recenzije, možete pročitati i utiske srpskog profesionalnog Tekken igrača, Vlade ”Cold Heart” Stankovića.

Uz opise novih igara i aktuelnog hardvera, pripremili smo vam masivnu top listu igara sa najboljom muzikom, po izboru naših cenjenih autora. Biće tu dosta popularnih naslova, ali i nekih manje poznatih koji i te kako zaslužuju sve pohvale. Kao što verovatno znate, odličnih soundtracka ima na pretek, tako da je ovo bio zaista težak podvig za naše autore!

U 176. broju Play! časopisa smo zakoračili i u domaću scenu sa jednim specijalnim intervjuom. Razgovarali smo sa Branislavom Miljkovićem, momkom iz Srbije koji je preneo specifičnu arhitekturu i atmosferu Novog Sada i Beograda u virtuelni svet, tačnije u simulaciju vožnje gradskih autobusa – OMSI 2. Bacite pogled i možda ćete se susresti sa linijama koje svakodnevno koristite!

Za kraj bismo vas pozvali na putovanje u ranu istoriju video igara putem četvrtog broja Play!Retro specijala koji smo nedavno objavili. Možete ga pročitati na našem sajtu u besplatnom PDF formatu!

Vidimo se u martu!

176. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top