PC

Silent Hill 2 Remake izgleda impresivno u prvom gejmplej trejleru

Silent Hill 2 se sprema za veliki povratak. Dok je prošlogodišnji Silent Hill Ascension postao najgora igra ove franšize do sada, očekivanja su uvek bila visoka za predstojeći remake između studija Bloober Team i izdvača Konami.

Nakon prošlonedeljnog trejlera i finalnog poliranja, PlayStation se vratio sa novim pogledom na ovaj remake. Najnoviji State of Play je takođe emitovao novi pogled na igru, potvrđujući da je sada dostupna za wishlist.

Konami se kladi na Metal Gear Solid i Silent Hill da se vrati u AAA industriju igara. Stoga, mnogo toga zavisi od uspeha ovog remastera.

Najnoviji trejler pokazuje Silent Hill 2 u najboljem svetlu. Suptilni horor, namerno tempiranje koje naglašava horor i bizarne elemente su u potpunosti prikazani u snimku. Zahvaljujući Unreal Engine 5, ovi elementi izgledaju bolje nego ikad.

Uprkos početnim sumnjama, Bloober Team je odlično očuvao osnovni identitet ovog horor ikona. Silent Hill 2 Remake će biti odmah prepoznatljiv dugogodišnjim fanovima, čineći ga nostalgičnim iskustvom.

Negde drugde, remaster modernizuje Silent Hill 2 da bi bio privlačan za nove igrače. Sve u svemu, Bloober Team i Konami su postavili visoke ciljeve, stvarajući igru za sve vrste fanova horor igara.

Očekuje se da će Silent Hill 2 Remake stići kasnije ove godine. Međutim, zbog nedostatka najave, igri bi moglo biti potrebno malo više vremena nego što se očekivalo. U najmanju ruku, Konami izgleda da je voljan da timu da dovoljno vremena da dotera igru, ne pokazujući znakove da je žuri sa izdanjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top