PC

Stellar Blade uz detaljni trejler dobio aprilski datum izlaska

PlayStation je konačno otkrio datum izlaska svog dugo očekivanog akciono-avanturističkog RPG-a, Stellar Blade, nakon trejlera prošlog meseca. Razvijen od strane Shift Up, naslov je spreman za izlazak 26. aprila 2024. godine, kako je najavljeno na State of Play.

Pošto Sony Interactive Entertainment izdaje naslov, trebalo bi da bude ekskluzivan za PlayStation 5.

Izveštaji su takođe sugerisali da je studio iza Stellar Blade postao druga stranačka ekipa za PlayStation. Stoga će biti zanimljivo videti da li će se kasnije pojaviti na drugim platformama.

Novi trejler prikazan na State of Play nam daje još jedan detaljan pogled na igru. Stellar Blade je postavljen na Zemlju ne tako daleke budućnosti gde igrači preuzimaju ulogu Eve. Borba, zajedno sa vizualima, izgleda neverovatno, sa dubokim interakcijama likova i bogatom pričom.

Borbe sa bossovima su takođe nešto što se ističe iz trejlera. Borba u bliskoj borbi izgleda da je glavni fokus. Sve u svemu, podseća na Devil May Cry po pitanju borbe. Igra nas takođe podseća na Bayonetta do neke mere. A to samo po sebi je pohvala za naslov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top