PlayStation 5

Xbox ”ekskluziva” Indiana Jones and the Great Circle će izgleda izaći i za PS5

indiana-jones-great-circle-ps5-24-1

Sjajne vesti za sve PS5 gejmere.

Samo sat vremena nakon što je Microsoft najavio novu strategiju za svoje Xbox ekskluzive i njihove planirane portove za druge platforme, The Verge je izvestio javnost o internim planovima kompanije za Indiana Jones and the Great Circle. Prema najnovijim izveštajima, nova igra bi trebalo da izađe i za PlayStation 5, a potencijalno i za Nintendo Switch.

Indiana Jones and the Great Circle izlazi za Xbox i PC krajem 2024. godine, ali glasine kažu da su u toku ”intenzivne interne debate” u sklopu Microsofta na temu porta igre na druge konzole. Za sada ništa nije definitivno potvrđeno, ali verujemo da su šanse prilično solidne.

Starfield je još jedna igra koja bi ”uskoro” trebalo da dobije PS5 port, kao i Hi-Fi Rush i Sea of Thieves. The Verge je posebno istakao da će Hi-Fi Rush portovi za PS5 i Nintendo Switch biti najavljeni ”za nekoliko nedelja”.

Uprkos ovoj ”otvorenoj” strategiji, direktor Xbox branše u sklopu Microsofta, Fil Spenser, izjavio je da kompanija trenutno ne planira da dovede Game Pass na druge platforme, konkretno PlayStation 5 i Nintendo Switch.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top