PC

Capcom navodno radi na 5 različitih Resident Evil igara

Resident Evil je definitivno najveće ime za Capcom, sa franšizom koja traje decenijama i prodala je više od 150 miliona primeraka kroz mnoge igre. Nakon kontinuiranog uspeha sa naslovima kao što su Resident Evil Village i RE4 Remake, izdavač se trenutno navodno radi na 5 nastavaka u serijalu.

Kako je izvestio poznati Resident Evil insajder DuskGolem (i podelio korisnik Reddita KekanKok), Capcom navodno radi na čitavom nizu novih naslova Resident Evil, a curenje informacija kaže:

“Znam za 5 RE igara koje su trenutno u razvoju, uključujući RE9”. Za kontekst, DuskGolem je prethodno izvestio o statusu Resident Evil 9, tvrdeći da je u razvoju od 2018. godine i planira se da će biti objavljen negde u 2025. godini – ne samo da ima najduže vreme razvoja od bilo koje RE igre, već i najveći budžet.

DuskGolem je takođe ponudio mali tizer o jednoj od igara u razvoju, navodeći da “sam dobio… veliki ažurirani podatak o Resident Evil projektu bukvalno juče, i zaista sam uzbuđen zbog toga. Ali verovatno neće biti objavljen do kraja 2026. ili početka 2027. godine. Tako da samo da držim jezik za zubima za sada.”

Na osnovu činjenice da se RE9 navodno pojavljuje 2025. godine, malo je verovatno da je to misteriozni projekat na koji DuskGoldem misli. Međutim, s obzirom da Capcom tvrdi da planiraju da razvijaju još remakeova svojih RE naslova, mogućnosti su gotovo beskrajne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top