PC

Electronic Arts dovodi Skate i na Steam

EA ove godine vraća Skate, sa planovima da ponovo pokrene serijal kao besplatnu igru. Iako je igra prvo najavljena za konzole, dolazi i na PC, a još bolje, biće na Steamu.

Skate još nema tačan datum izlaska, ali EA je najavio planove da sprovede mnogo testiranja igre ove godine, za koje će se fanovi moći prijaviti da učestvuju. Iako to ne potvrđuje specifičan datum izlaska, pruža mogući vremenski okvir za lansiranje igre. Fanovi spekulišu da bi obnova Skate serijala mogla stići krajem 2024. ili početkom 2025. godine, kada se završi testiranje za konzole.

Nova Skate igra obećava da će biti najpristupačniji i najambiciozniji ulazak u serijal. Insider Gaming je nedavno izjavio da će Skate proći šestonedeljno PC testiranje putem EA aplikacije počevši od 6. februara. Iako je testiranje podložno NDA, curenja informacija mogu se i dalje dogoditi u narednim nedeljama.

Već je bilo nekoliko curenja informacija, uključujući portfolio umetničkih radova koji su procurili u julu 2023. godine i obnovljenu verziju cele skate mape koja je procurila u septembru 2023. godine. Uprkos ovim preprekama, testiranja i najava na Steamu sugerišu da je lansiranje igre i dalje na pravom putu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top