Domaća Scena

Evo kako bi izgledala srpska verzija Pokemona!

pokemon-legends-of-serbia-24-1

Fenomenalna ideja!

Verovatno su mnogi od vas maštali o GTA igri koja bi se odvijala u nekim od naših najvećih gradova, ali da li ste se ikada zapitali kakve Pokemone biste sreli u divljim šumama, pećinama i rekama Srbije?

Reddit korisnik MasochistTtT je nedavno okačio slike koje prikazuju kako bi izgledali Pokemon treneri iz Srbije, sami Pokemoni različitih tipova, Poke lopta, trening centar, i drugo. MasochistTtT je ovaj projekat nazvao ”Pokemon – Legends of Serbia”.

Koristio je ChatGPT 4.0, a kao promptove je naveo motive iz srpske mitologije i flore i faune – grass type po uzoru na hrast (hrastove šume u Srbiji) water type po uzoru na životinje koje žive u rekama Srbije, a fire type po uzoru na crvenu lisicu, najčešćeg stanovnika naših suma. Nama su se najviše dopali motivi srpske narodne nošnje koje možemo videti na odeći trenera!

U objavi možete videti kolekciju svih slika.

Nadamo se da će MasochistTtT proširiti ovaj projekat!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top