PlayStation 5

Spider-Man 3 će izgleda imati i trećeg igrivog heroja

Prošle godine, Insomniac Games je pretrpeo curenje podataka vrednih 1,6 TB. To je uključivalo lične podatke, polu-gotovu PC verziju Spider-Man 2, pa čak i nedovršenu verziju igre Wolverine, koja je zakazana za izlazak 2026. godine.

Pored toga, curenje je detaljno opisalo planove Insomniac Gamesa, koji su uključivali planirane višestruke naslove za budućnost. Procureli dokumenti su sugerisali da je igra Spider-Verse multiplayer, Spider-Man: The Great Web, bila u razvoju pre otkazivanja.

Sledeći pasusi sadrže spoilere za Spider-Man 2, ali procurela konceptualna umetnost iz ovog naslova nagoveštava trećeg igrivog lika za Spider-Man 3.

Insomniac Games je predstavio dva igriva lika za Spider-Man 2. Stoga, dodatni lik bi mogao biti glavna prodajna tačka treće igre.

Ti dokumenti su doveli do toga da konceptualna umetnost za ovaj projekat ispliva na internetu. Procurela konceptualna umetnost nam daje prvi pogled na Silk i unapređenog Green Goblina, što je verovatno najava za Spider-Man 3.

Rečeno je da je igra Spider-Verse napravljena koristeći ponovno upotrebljene resurse iz Spider-Man igara. Međutim, uključivanje Silk i Green Goblina nagoveštava buduće igre, s obzirom da ovi likovi nisu zvanično bili deo Spider-Man 2.

Sa Peterom, Milesom i Silk prikazanim na jednom delu konceptualne umetnosti, ovo je verovatno grub pogled na Spider-Man 3. Prva igra je imala Peterovog Spider-Mana kao igrivog lika, sa Miles Moralesom koji postaje superheroj baš kao on na kraju igre.

Slično tome, studio je na kraju Spider-Man 2 najavio Silk i Green Goblina. Stoga, bivši bi mogao biti igrivi lik, kompletirajući trio protagonista za treći ulazak studija Insomniac Games.

Miles je dobio svoju spin-off igru 2020. godine pre nego što je postao deo Spider-Man 2 prošle godine.

Sa Cindy Moon’s Silk koja je najavljena na kraju Spider-Man 2, Insomniac Games može slediti istu tradiciju davanjem Silk njene sopstvene spin-off igre pre njenog uključivanja kao jednog od tri protagonista u Spider-Man 3.

Insomniac Games je prethodno potvrdio da će Miles biti glavni Spider-Man u njihovom univerzumu, što implicira da Peter neće imati veliku ulogu u trećoj igri. Stoga, treći nastavak može se više fokusirati na Silk i Milesa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top