Vesti

I dalje se ne zna koji studio će raditi na CoD 2025

Nadamo se da nećemo dobiti reprizu MW3.

Kako prenosi Insider Gaming novinar Tom Henderson, CoD 2025, koji inače izlazi za 20 meseci, i dalje nema deklarisanog lead developera. Ako datum izlaska ne bude pomeren sa novembra 2025. godine, CoD 2025 bi mogao biti Call of Duty naslov sa rekordno kratkim periodom razvoja, kao MW3.

”Izvori nalažu da je na CoD 2025 trebalo da radi Sledgehammer Games, ali posle 16-mesečnog razvojnog perioda za Modern Warfare 3, prosto su odbili ovu ponudu jer ne žele da budu samo pomoćni studio”, rekao je Henderson.

Sledgehammer Games je navodno bio primoran da završi Modern Warfare 3 kampanju za samo 16 meseci. Developeri su demantovali ove glasine, iako većina zajednice smatra da je igra ”skarabudžena” zbog svoje izuzetno kratke kampanje koja nije ispunila očekivanja.

Henderson je dodao da je High Moon Studios bio jedan od kandidata za četvrtog CoD developera, ali nam nije poznato da li je ova saradnja zažvela.

”Mislim da će CoD 2025 na kraju pripasti Treyarch Games-u”, zaključio je.

Što se CoD 2024 tiče, priča se da ćemo dobiti još jedan Treyarch Black Ops naslov koji će se odvijati u periodu Zalivskog rata, sa kontroverznim open-world misijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top