PC

Fil Spencer dao izjavu povodom navoda da Xbox prelazi na druge platforme

Poslednjih nekoliko dana, broj glasina o tome da Xbox potencijalno postaje multiplatforma, donoseći neke od svojih najvećih franšiza na konzole poput PlayStation i Nintendo Switch, sve više raste. Takođe smo čuli da Microsoft nije planirao da pravi bilo kakve zvanične najave do proleća, ali zbog toga koliko su se brzo proširile ove glasine, vremenski okvir je pomeren.

Ove nedelje ne dobijamo nikakve konkretne odgovore, ali CEO Microsoft Gaming, Phil Spencer, je komentarisao situaciju, navodeći da će sledeće nedelje biti ‘poslovno ažuriranje’. Tokom ovog ažuriranja, možemo očekivati da dobijemo neku jasnoću o budućim planovima Xboxa za izdanja igara na više platformi i buduće ekskluzivne igre (ili potencijalni nedostatak istih).

Neki od igara za koje se šuška da prelaze na druge platforme uključuju Gears of War, Sea of Thieves, Hi-Fi Rush, Indiana Jones, Starfield i još mnogo toga.

Sastavili smo detaljnije objašnjenje o glasinama i zašto bi prelazak na više platformi zapravo mogao biti dobra stvar za Microsoft i potrošače, uprkos tome što se prvi potez čini kao da Xbox ‘odustaje’ na neki način.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top