PC

Skull & Bones je dobio preko 20 trejlera od prve najave

Ubisoft je prvi put prikazao Skull and Bones na E3 2017. Sedam godina kasnije, još uvek nije izdat usled brojnih odlaganja i problema sa razvojem, ali igra bi mogla postaviti čudan rekord.

Tokom toliko godina, Ubisoft je objavio ukupno preko 20 trejlera za Skull and Bones.

Iako je Ubisoft uklonio gomilu trejlera sa svog YouTube kanala, većina njih još uvek postoji. Zanimljivo je da je Ubisoft samo u poslednjoj godini debitovao sa 12 trejlera, kako se vidi na listi ovde.

Treba napomenuti da ova lista sadrži samo nedavne trejlere. Ako kombinujemo starije trejlere koji su najavljeni tokom ostalih godina, broj postaje još veći.

Ovo bi mogao biti rekordni broj trejlera objavljenih za jednu igru. Ovi trejleri ciljaju na različite delove igre. Neki objašnjavaju mehaniku igranja, dok drugi prelaze preko tema Skull and Bones.

Različiti pregledi takođe pokazuju razvoj igre u različitim fazama. Stoga bi bilo lako pronaći neskladnosti zbog promena u igri tokom godina.

Najnoviji dodatak grupi dolazi sa Ubisoftovim trejlerom za lansiranje. Dok se studio priprema za izdavanje ove multiplayer igre, debitovao je sa skoro tro-minutnim trejlerom, koji će se nadamo biti poslednji za Skull and Bones pre njegovog izlaska.

Skull And Bones je imao problematičan ciklus razvoja. Planirano za izlazak 2023. godine, Ubisoft je prošle godine najavio da će doći do još jednog odlaganja. Dodajući sva odlaganja, igra je odložena barem pet puta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top